Портфолио – Web сайтове

Партньори избрали нашите услуги

Вижте всички сайтове, изработени от PIS, и поръчайте Web сайт още сега! Използвайки нашите услуги ние ви предоставяме възможността да включим напълно безплатно SEO анализ и да изготвим препоръки за попълване на динамичното съдържание в сайта ( след доуточняване концепцията на web сайта ).

Eventus е софтуер предназначен да обслужва нуждите на търговски обекти в сферата на ресторантьорството и кетъринга.

eventusbg.comEventus разчита главно на улеснения начин на работа, като се набляга на възможността за бърза работа на персонала.Зареждането на даден продукт от персонала в поръчка, е сведено до два/три клика в зависимост от това дали се добавя директно продукт или продукт от група.

 Cars Mods – Сайт за модифицирани автомобили

http://carsmods.net/
В сайта можете да стартирате своите проекти, да ги менажирате, да следите други проекти, да коментирате, давате оценки и още и още. CarMods предлага каталог с различните марки и модели, предлагащ щателно представяне на характеристиките на автомобилите, както и всичко ново и актуално от света на колите.Непрекъснато разрастващият се каталог с тунинг автомобили предоставя различни идеи и реализации на модификации по автомобилите.


SplitMp3 – Направете своя уникален аудио файл, сега

http://splitmp3.net/Чрез SplitMp3, вече, сами можете да направете своите уникални мелодии без да са ви необходими каквито и да било програми.Необходими са три стъпки, като за се всяка предлага щателно обяснение.Сайтът разполага и с каталог с изрязани аудио файлове и асоциирани видео клипове към тях.